maandag 1 september 2014

Draaihals 'tijgeren'



Ik kon het vandaag niet laten om toch naar de draaihals terug te gaan, en met succes! Het verschil met gisteren was dat er nu meer andere vogelaars rondom de draaihals aanwezig waren.


De draaihals liet zich vandaag goed benaderen, wat ook wel leuke taferelen oplevert.
Zo is het beste standpunt om foto's te maken op gelijke hoogte met je onderwerp. Laat een draaihals nu op de grond fourageren. Dit heeft als gevolg dat je als foto-nemer plat op je buik het beste standpunt hebt.

Resultaat: Zo kom je in de situatie dat je samen met Leerdammer Kees (voorheen blogger) op de grond ligt te 'tijgeren' ergens op een grindpaadje in 'speeltuin' de Biesbosch. Samen met nog een paar mede-sluipers waren deze volwassen mannen net een stel kleine jochies die soldaatje aan het spelen waren, wachtend op de aanval van de  'tegemoetkomende troepen'

Veel gelachen en weer mooie draaihals foto's in the pocket!!

 Mannen bedankt voor weer een topbeleving!!



Tegemoet komende troepen!!





2 opmerkingen:

  1. Hoi TIm! Je hebt er een verdraaid mooi blogje van gemaakt dat ik met een grote glimlach heb zitten lezen en prachtig hoe je het 'oostbloksfeertje' gecreëerd hebt:-) Mooi!! Het was me vandaag een groot genoegen dit met jou en de andere medesluipers te mogen beleven en nogmaals mijn Hartelijke Dank!

    Vr Groet Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha Tim, je draaihalsfoto's zijn mooi maar wat heb je toch een fantastische foto gemaakt van de tegemoet komende troepen:-) Kijk er al voor de 6 of 7e of misschien al 10e keer naar en die foto is zo grappig! Geweldig!!!

    Gr Kees

    BeantwoordenVerwijderen