zaterdag 4 februari 2012

WINTER banjertocht


Vandaag ben ik op de jaarlijkse WINTER banjertocht geweest met de gidsen van de VVHB van bezoekerscentrum Dordrecht.
De tocht, van ruim 20 Km, gaat door de Sliedrechtse Biesbosch door een gebied wat niet toegankelijk is. Maar 1 keer per jaar krijgt het de VVHB toestemming van beheerders een landeigenaren van het gebied om hier te mogen wandelen.
De tocht begint bij -15 graden en we lopen de hele dag door het landschap van een kerstkaart.
Hoewel het moeilijk is om te fotograferen en een wandelende groep bij te houden is het me toch gelukt het schitterende landschap in foto's vast teleggen.
Hieronder een impressie van de FANTASTISCH MOOIE BIESBOSCH DAG.


Voor meer banjertochten:rechts onder kopje labels ,klik op banjertocht

6 opmerkingen:

 1. Een woord; Prachtig. Nee, twee woorden... WOW!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een sfeer! De foto's zien er ook fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tim, wat een prachtige foto's!!!!! Zit echt te genieten van hoe jij, dit prachtige stuk natuur dat ons landje rijk is, op de foto hebt weten te zetten, Schitterend! En een pretje zal het wel niet geweest zijn want ik was die zaterdagmorgen ook in de Biesbosch en wat was het koud en dan is het een hele opgave om je handen uit de zakken te halen voor een foto:-) En het ontspanknopje in te drukken... Maar mijn Complimenten voor jou en natuurlijk voor de hele groep die deze kou toch maar mooi getrotseerd hebben! Maar het is wel een feit dat ik het soms gewoon 'warm' kreeg bij het zien van dit adembenemende landschap dat De Biesbosch heet en waar wij als Nederlander ongelooflijk trots op moeten zijn dat dit in ons drukbevolkte land nog steeds mogelijk is!! En daar moet die Bleker met zijn pote.... vanaf blijven.......

  Groet Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige natuur in de biesbosch die je heel fraai weet vast te leggen met dat witte landschap.

  groeten

  Jowan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En weer.....schitterende foto's !!!! Het is altijd genieten in De Biesbosch maar dit is wel heel erg mooi! Met de vos zijn trouwens ook mooi en wat een geluk dat je hem weer zag!
  met groet, Henny

  BeantwoordenVerwijderen