vrijdag 2 september 2011

Biesbosch wolf?Er was vandaag veel ophef over de eerste wolf in Nederland, in de buurt van de Duitse grens is een wolf gesignaleerd en de eerste foto's zijn zeer wazig. Ik heb vanavond tijdens een kanotocht een wolf in de Biesbosch gezien en als bewijs staat roodkapje er gewoon ook bij op de foto. Het is dit weekend BIES! Theater festival en langs de oudemanskil staan een aantal theatrale objecten opgesteld, dit maakt de kanotocht op zoek naar bevers net weer wat specialer.
We hebben veel gezien een slang, 5 ooievaars, een zwarte panter... Maar helaas geen bevers. Wel jammer, want we hadden vanavond een zeer stille en geïnteresserde groep gasten. Ondanks de afwezigheid van de bevers gingen alle gasten 'Biesbosch enthousiast' naar huis.

Deze morgen toch weer even in de Kleine Noordwaard geweest, vandaag weer anders dan gisteren. Het is altijd leuk hier mensen te ontmoeten, gelijk vanaf de pont is het al raak. Er wordt door (of vlak voor) het geluid van een Harley Davidson een buidelmees gehoord met ik zoek nog kort met de mannen mee, maar geen resultaat, later kom ik een enthousiaste vrouw tegen die heel erg geniet van de mooie zwanen, jonge spreeuwe en vlinders. Zo zie je maar dat meer soorten diversiteit ook meer diversiteit in natuur liefhebbers aantrekt. Ik vind het iedere keer weer geweldig hoe iedereen op zijn manier van de Biesbosch geniet! En ik geniet natuurlijk zelf ook!!

1 opmerking:

 1. Hoi Tim,

  Ik wil je, vanaf hier, even complimenteren met je prachtige blog, volg je al een tijdje en zit je verslagen altijd met veel plezier te lezen. En natuurlijk te genieten van je mooie foto's!
  Zo zie je maar, dat je soms grote fans heb waar je geen weet van heb:-)
  De Biesbosch, het is en het blijft iedere keer een belevenis!!

  Vr Groet Kees

  BeantwoordenVerwijderen